Marvel One-Shot: Item 47 [2012]


The Avengers (2012) filmini izleyenler için hazırlanmış bir kısa filmdir. Avengers'ta dünyaya saldıran uzaylılarla savaşan bir grup süper kahraman vardı. Filmin sonunda uzaylılar def edilmiş, dünya rahata kavuşmuştu. Uzaylılarla süper kahramanlarımız arasında yaşanan savaşta ortalık baya karıştı, milyarlarca dolarlık hasar meydana geldi ve çok sayıda uzaylı ve silahı enkaz oldu. Savaş sırasında ileri teknoloji uzaylı silahları dünyada kaldı ve bunların kontrolünü SHIELD üstlendi. Zaten silahlar da çalışamayacak duruma gelmişti.


Claire (Lizzy Caplan) ve Bennie (Jesse Bradford) bu silahlardan birini bu kargaşa sırasında ele geçirmişler. Gayet zeki bir çocuk olan Bennie silahı çalıştırmanın bir yolunu bulmuş. Claire'ın gazıyla ellerine geçen bu fırsatı paraya dönüştürmeye çalışıyorlar ve önlerine gelen bankayı soyuyorlar. Bakalım SHIELD bu çılgın romantiklere nasıl bir çözüm üretiyor.


Filmin yönetmenliğini ise Louis D'Esposito yapmış. Böyle bir felaket filminin ardından bu tarz devam senaryoları hoş oluyor; insan sonrasını merak ediyor tabii.

01.10.2012