Playing for Keeps (2012)


Gerard Butler'ın başrolünde olduğu romantik komedi film. Yönetmenliğini, Will Smith'li The Pursuit of Happyness (2006) ve Seven Pounds (2008)'ın yönetmeni İtalyan Gabriele Muccino üstlenmiş. Senaryo ise Robbie Fox'a ait..


Eski futbolcu (soccer) George, eski karısıyla yaşayan on yaşındaki oğluna daha fazla zaman ayırmak istemektedir. Yakışıklı topçunun geçmişi, şöhretin negatifleriyle doludur. Hem artık parası da kalmamıştır, kocaman bir evin misafirhanesinde kalmaktadır ve oğluyla güzel güzel zaman geçirmeyi planlar. Bir yandan da spor sunuculuğu yapabilmek için fırsatları kovalayıp durur. Oğlunun okul takımından, koçluk teklifi gelir eski topçuya, kabul eder. Hem oğluyla daha çok zaman geçirir, hem de bekar bir baba olmanın bazı getirilerinden faydalanır. Başkasıyla evlenmek üzere olan eski karısını da hala sevmektedir.


Çok ilginç bir hikaye değil, ama işte romantik komediye uygun. Ayrıca kadro da çok seksi: Eski karısını Jessica Biel oynuyor; takımdaki çocukların annelerinden bazılarını ise Catherina Zeta-Jones, Judy Greer ve Uma Thurman. Uma Thurman'ın zengin kocası rolünde de Dennis Quaid var.



6 Ekim 2013