Don't Trust the Bitch in Apartment 23 [2012-13]


'Don trast dı biç in apartmın yirmi üç' şeklinde telaffuz edilebilen 20 dakkalık komik dizilerden. Di. Bitti. 2 sezonluk yayın hayatı boyunca toplamda 26 bölüme erişebilmiş; 7 + 19 şeklinde. Zamanı çok takmayan, her haftaya bi bölüm yetiştirme telaşına girmeden bazen haftada iki bazen ayda bir şeklinde devam ettiler 18 bölüm boyunca. Sonra bi şey oldu iki üç ay ara verdiler, sonra 8 bölüm birden düştü internete, sonra öğrendik ki yayından kalkmış. Sanofıbiçler. Bi ben izliyomuşum meğer..


American Dad! çizgi dizisiyle bilinen Nahnatchka Khan'ın, yaratıcı-yazar olduğu dizide; Krysten Ritter (Chloe), Dreama Walker (June) ve James Van Der Beek başrollerdeler.

Chloe, şehrin göbeğinde bir apartmanda 23 numarada oturan bir çatlak. June ise New York'a yeni gelmiş bir kasaba kızı, ev arkadaşı bulabileceği bir mecrada Chloe ile tanışıyor.
Chloe, ev arkadaşı ilanlarıyla kurbanlarını seçer, kirayı ödetir, yeni ev arkadaşını çileden çıkartır ve kaçırtır. Kirası ödenmiş olur, böyle yaşar. Kankisi olan ve yine baya çatlak olan Van Der Beek, oyuncudur. Kendi adıyla oynuyor Beek. Chloe, yine her zamanki taktiğini June için de uygular. Ama June gitmez bir türlü.


Bu üçünün maceraları işte. Ben baya eğleniyodum izlerken. Tavsiye ederim. Ekipteki diğer oyuncular: Michael Blaiklock, Eric Andre ve Ray Ford.

Krysten Ritter, ilk dikkate çeken oyunculuğunu Mona Lisa Smile (2003) filminde gösteriyor. Sonra Veronica Mars dizisinde oynadığı 8 bölümle artık ünlü sayılıyor. İlk güzel yardımcı rolünü de Confessions of a Shopaholic (2009)'te oynuyor.. Böyle de tatlı bir kız..


11-10-13