Selfless (2015)


Katalan David ve Alex Pastor biraderler yazmış Hindu Tarsem Singh yönetmiş. Tarsem daha önce The Fall (2006) ve Immortals (2011)'ı yönetip popüler olmuş bir adam..


Hikayemiz, çok zengin ve ölmek üzere olan Damian'ın, yeni bi teknolojiyle cillop vücuda konmasını anlatıyor. Deri değiştirme diyolar.. Gizli bi laboratuvarda, aktarım olcak iki bünyeyi yan yana koyuyolar, bi şekiller bi olaylar hop Damian genç bünyede.. Yalnız işlemin yan etkisi olarak ara sıra görülen halüsinasyonlar var, onları da günlük haplarla kontrol altına alıyolar.. Ee, yıllar sonra genç bünyeye kavuşan Damian, sporunu yapıyor, kızlarla takılıyor.. Bi gün hapını almıyor, halüsinasyonlar coşuyor, çok acayip şeyler görüyor.. Gördüğü imajları birleştirip bi adrese gidiyor, bi de ne görsün, yeni bünyesi pek de yeni değil, bambaşka bi dünyası varmış, karısı, kızı varmış.. Ve olaylar gelişir..


Kadrodaki isimler, Ryan Reynolds, Natalie Martinez, Matthew Goode, Ben Kingsley, Michelle Dockery ve küçük rolüyle Mariana Paola Vicente..

Öyle çok bi numarası yok ama idare eder film işte..

17.09.15