Hart of Dixie (2011-15)


New Yorklu doktor hanım Zoe Hart, babasından kalma bir kliniğin ortağı olduğunu öğrenir. Ama klinik New York'a epey uzak bir yerlerde Bluebell isimli kendi halinde küçük bir kasabadadır. Tam bir metropol insanı olan Zoe alışmaya çalışır başlarda, çok da kaçıp gitmek ister ama öyle insanlar vardır ki kasabada, bırakıp gidemez. Aşık da olur tabii; eğlence gırgır şamata derken geçen gün 26. bölümlerini yayınladılar. 40 dk.'lık diziler sınıfında izleyiciyle buluşan Hart of Dixie'nin yaratıcı/yazarlığını, The O.C. ve Gossip Girl'ün de bir dönem yazarlığını yapmış olan Leila Gerstein yapıyor.


Romantik komedi sevenler için ideal bir dizi olan Hart of Dixie'de Dr. Zoe Hart'ı Rachel Bilson oynuyor. Bilson'a dizide Lemon rolüyle Jaime King ve belediye başkanı Lavon Hayes rolüyde Cress Williams eşlik ediyor. Ve tabii bir de Zoe'nin aşk üçgeninin parçaları olan barmen Wade (Wilson Bethel) ve avukat George (Scott Porter) var.



Jaime King, Sin City (2005) ve Pearl Harbor (2001) gibi efsane filmlerde gördüğümüz güzellik.. Rachel Bilson zaten benim bebeğim, onu da Jumper (2008)'la tanıyıp sevdim.. Bu ikisi var diye başlamıştım zaten diziye de.. Zaman içinde dizide beğendiklerim da oldu: Kaitlyn Black gibi, Claudia Lee, Mircea Monroe ve McKaley Miller gibi..

En son martta 4. sezonun finalini yapan dizi yeni sezon açıklamadı ve demek oluyor ki bitti..

03.11.12 güncelleme Ağustos 2015