Ted (2012)


Family Guy'ın yaratıcı/yazar'ı ve sesiyle hayat vereni Seth MacFarlane, Ted'i bi güzel yazmış yönetmiş, yetinmemiş tutmuş filmdeki çapkın ayıcık Teddy'yi de seslendirmiş.



Küçükken pek arkadaşı olmayan John'a, Noel hediyesi olarak alınan oyuncak ayı -içten bir dilekle- canlanır ve John'un, en iyi arkadaşı Teddy olur. Oyuncak ayının canlanması tabii ki çok büyük ilgi görür ve Ted ünlü olur. Bu durum çok uzun sürmez, malum popüler kültür. Ama John ve Ted hep en iyi arkadaş olarak kalacaklardır; John 35 yaşına gelip, evlenmek istediği kız arkadaşı Lori'yle beraberken bile..


Oyuncak ayısı en iyi dostu olan John'u Mark Wahlberg canlandırıyor; yönetmenin Family Guy'dan ses arkadaşı (rol arkadaşı durumunun animasyoncası) Mila Kunis de Lori'yi oynuyor. Bu iki oyuncu ilk kez Date Night (2010) filminde aynı projede bulundular galiba diye düşünürken Max Payne (2008)'i nasıl unuttum ya dedim kendi kendime.


Güncel laf sokuşların da olduğu filmde, Van Wilder'a benzeyen bir adam başka bir adamla öpüşüyor. Bi de film öyle çocuk filmi gibi değil ha, dili bozuk, karılar kızlar falan..

Bi de hiç söylemiyolar ama bildiğin Duracell reklamı lan..


11.11.12