X (2011)


Jon Hewitt'in yönetmenliğini yaptığı ve yazarken de aktris Belinda McClory ile beraber çalıştığı X (2011), biri çömez iki fahişenin tanışmalarını ve kendilerini bir aksiyonun içinde bulmalarını anlatıyor. İkisi beraber bir otel odasında zengin bir adamı mutlu etmeye çalışıyorlar. Biri gelip adamı öldürüyor, bunlar kaçıyor, katil görgü tanığı istemiyor olsa gerek bunların peşine düşüyor.


Filmde çömez fahişeyi, Spartacus: Vengeance'de Seppia rolüyle gördüğümüz Hanna Mangan Lawrence oynuyor. Tecrübeli fahişe ise yine Spartacus: Vengeance ve dizinin ilk sezonu olan Spartacus: Blood and Sand'de Ilithyia rolüyle izlediğimiz Viva Bianca.

Bianca 2010'da Spartacus kadrosuna girmişti zaten, sonra dizinin başrolü Andy Whitfield'a kanser teşhisi konduğunda diziye bir ara verildi. Bianca, o arada Lawrence ile birlikte X (2011)'te oynuyor. Whitfield ölüp yerine Liam McIntyre seçildiğinde Spartacus yeni sezona başlayacaktır. Spartacus'ün bu yeni kadrosunda Hanna da kendine yer bulur. Ne yazık ki dizinin 9. bölümünde Seppia ölür. Gerçi 10. ve son bölümde ise herkes ölüyor, Ilithyia dahil.

Viva neyse de Hanna daha çok kereler izlemek istediğim bir oyuncu. Gerçi onda o güzellik olduğu sürece oynatırlar onu her yerde. Zaten aynı yönetmenin Acolytes (2008) filminin kadrosunda da Lawrence ismine rastlıyoruz ama henüz izleyemediğimiz bir film o.


Yani yazının genelinden de anlayacağınız üzere bu oyuncular oynadığı için oturup izledim filmi, açıkçası pek bir beklentim yoktu filmden ama kötü bir film de değildi. Kah konusu gereği kah oyuncuların rahatlığından kaynaklı açık sahnelerin bolluğu filme heyecan katmıyor değil. Haberiniz olsun..

11 Nisan 12