The Angriest Man in Brooklyn (2014)


Mila Kunis var diye izlenecekler listeme eklenmiş bir filmdi, netekim bu sebepten de izlendi.

Assi Dayan'ın 'The 92 Munites of Mr. Baum' romanından uyarlanmış olan filmin yönetmeni Phil Alden Robinson. Başrolde Robin Williams var; Williams'ın da en bilinen filmi Dead Poets Society (1989) hariç pek çok filmini izledim. Filmde Williams'a, 92 dakika soluksuz öpüşmek istediğim Mila Kunis, Game of Thrones'un cüce Tyrion'ı Peter Dinklage ve Melissa Leo eşlik ediyor. Bir de tatlı bi dansçı kız var, Sutton Foster..


Eylül 89'da hayatından gayet de memnun olan bir adam.. Günümüzde ise Brooklyn'de asabi bir adam. Her şeyden şikayetçi, herkes üstüne üstüne geliyor sanki. Doktor randevusu var, gidiyor, doktor izne kaçmış başkası bakıyor onun yerine; ama kız da nasıl istemeyerek bakıyor, sırf mecburiyetten.. Beyin filmi geliyor, oha.. Adamın kafasında bir balon var, beyin anevrizması.. Sinir stres tetikler bu genişleyen damarı.. Bu hastalığı da Medcezir'le öğrendik di mi; Mira'nın baş ağrılarının sebebi..


Kızgın adam inanamıyor tabii, "Demek ölmek üzereyim, ne kadar zamanım kaldı," doktor sinirden stresten uzak dur dedikçe bu bağırıyor "Ne kadar zamanım kaldı?" Kızı çileden çıkarıyo, "90 dakka amk, ne biliyim" falan diye o da bağırıyo.. Adam koşarak çıkıyo hastaneden, 90 dakika kaldığını sandığı hayatında ne yapması gerektiğini düşünüp duruyor; kardeşine, karısına, en çok da oğluna gidiyo.. Doktor da durumu anlatmak ve adamı sakinleştirmek için peşinden koşup, koca Brooklyn'de adamı arıyor.. Bulup hastaneye yatırması lazım.. 


Mila Kunis bence benle evlense falan süper olur, o kadar çok beğeniyorum yani.. '83 Ağustos doğumlu Ukrayna asıllı Milena'nın izlemediğim filmi çok az..
Alın size bir de ilginç detay: bir gözü kahve bir gözü yeşilmiş.. Güneşte mi, gece mi, dolunayda mı bilmem; belki heptir.. Sırf Mila için bile bu film izlenir!

18.07.2014