The Rebound (2009)


The Hangover (2009)'da ki kaybolan eleman var ya o oynuyor. Bir de yaşına başına bakmadan hastası olduğum, nerede bir filmine denk gelsem ağzım açık izlediğim kadın, Catherine Zeta-Jones oynuyor. '69 Galler doğumlu esmer güzeli, Michael Douglas ile evli ve iki çocukları var. Anneler gününü kutluyorum buradan. Yazan-Yöneten: Bart Freundlich

The Rebound (2009), artık orta yaşı da geçmiş bir kadın olan Sandy'nin kocası tarafından aldatılması üzerine iki çocuğunu da alıp yeni bir hayata başlamasını anlatıyor. Kahveci dükkanında çalışan genç Aram ile tanışıyor. Çocuklar da Aram'ı çok seviyor.

Böyle tatlı bir film işte, hiç bir numarası yok, zaman geçirmek isterseniz buyurun izleyin, Catherine var diye izledim ben. Bir de tabii ki Aram'ın kısa dünya turu sırasında ki İstanbul sahnelerini görmek için. Saadet Işıl Aksoy'a da replik yazmışlar: "İstanbulluyum" diyo, çocuk da "Belli oluyor" diyo.. Bu. Ama şu sıralar bir Hollywood filminde daha oynayacak sanırım, daha fazla rolünün olduğunu umuyoruz.

bu da türkiye afişi / soldaki camili-köprülü pazarlama politikasına bak

12.05.13