Imagine Me & You (2005)


Eğer Game of Thrones (2011- ) ve 300 (2006) filmlerinden tanıyıp bildiğiniz Lena Headey, hastası olduğunuz bir oyuncuysa bu filmi kesin izleyin.. Lena hayranlarındansanız efsane bir film izleyeceksiniz ama bu konuda düzseniz normal bir film izlemeye hazır olun. Normal derken, bildiğin normal, şaşırtmayan, heyecanlandırmayan, germeyen..

Rachel ve Heck gayet birbirlerini seven bir çift olarak dünya evine girerler. Düğünde çiçek düzenlemesini yapan çiçekçi kız Luce, seramoni sırasında bir saniye Rachel'la göz göze gelir. Düğünün devam eden dakikalarında çiçekçi kız Luce niyeyse herkesle tanışır ve davetliler kadar içinde olur aktivitenin. Sonrasında da Rachel'la arkadaşlıkları devam eder. Bu arkadaşlık aslında ilk bakışta başlayan aşkın olgunlaşma sürecidir. Heck eşine bağlı bir adamdır ve eşinin başka birine ilgisi -bu bir kadın bile olsa- onu çok üzer, ayrılma noktasına gelirler.


Gerçek mutlu son nedir? Rachel'ın Luce'la birlikte olması mı? Yoksa Rachel'ın Luce'u unutup Heck'le devam etmesi mi? Yoksa üçlü mutluluk mümkün mü? Yok yok bu sonuncusunu ben kattım, filmde hiç öyle bakılmıyor mevzuya..

Ol Parker'ın yazıp yönettiği filme puanım 4/10.. Piper Perabo, Lena Headey ve Matthew Goode başı çeken isimler.. Matthew Goode'yi en çok, Woody Allen'ın Match Point (2005)'indeki tenis dersi alan zengin çocuğu rolüyle tanıyorum.

121116